Menu
Hvad skal vi så have at spise.
Menuen kan nu begynde at blive diskuteret på det reelle plan, og de fleste har nok på dette tidspunkt studeret spisestedets menuforslag og har så et par ændringsforslag.
Det kan ved store arrangementer være nødvendigt med en del opmærksomhed henledt på alskens former for særforplejning. Det kan godt blive et stort arbejde, men man kan også betragte det som en udfordring til at lade bordplanen lave fornuftige grænser mellem vore forskellige verdensopfattelser.
Få det hele skrevet ned. Det er en samarbejdsaftale mellem brudepar og restauratør der er blevet til.
Få også en aftale vedr. ændret antal gæster eller sidste dato for præcis antal.
Meget ofte er det maden der længst tid bevarer et hold i gæsternes hukommelse, så det er ingenlunde nogen dårlig ide at der er en ting, om en den er lille, som er suveræn optimal.
Særforplejning.
Mad: Blandet festmad eller
Børnemenu – veganermenu – vegetarmenu – koshermenu – halalmenu – diabetikermenu etc.
Drikke: Spiritus, vin, øl, dansk vand og sodavand eller
Alkoholdfri vin – alkoholfri øl – sukkerfri sodavand.
Lokale: Blandet tilrøget eller
Røgfrit lokale – Cigar lounge.Prøvemiddag med specialiteterne.
Det kan blive en meget fin oplevelse for brudeparret, hvis der bliver en lille prøvemiddag af bryllupsretterne til selve brylluppet, meget gerne sammen med begges forældre.
Det kan samtidig blive et afslappet møde for brud og goms forældre, så de, hvis de ikke kender meget til hinanden i forvejen, ikke står så fremmede overfor hinanden til selve brylluppet.
Det vil også betyde at man kommer til at kende lokaliteterne og ikke skal bruge tid på bryllupsdagen til at lede efter hvorledes forskellige rum ligger i forhold til hinanden eller hvor toiletterne befinder sig.