Det er nødvendigt med en god forberedelse til forevigelsen af bryllupsdagen ved hjælp af foto og video.
Der sker noget hele dagen og der skal vælges eller vælges fra hvad der skal gemmes for eftertiden.

Der er meget at forevige denne dag, og de muligheder der er i nedenstående eksempler skal yderligere vælges som foto, video (som jo nok er på DVD i dag) eller begge produkter.

A. Total fra morgenstund til festslut.
B. Kirkeforløbet fra indtræden af bruden med sin far, gennem ceremonien og afgivelse af ægteskabsløfte til brudeparrets udgang til verden som ægtefolk.
C. Bryllupsfoto efter vielsen, atelier eller romantisk sted.
D. Foto ved reception / fest – gæster, brudevals og buketkast.

Der er mange der kan gøre det:
Onkel Jens og farbror Johannes plejer at tage gode billeder. De er næsten(!) som professionelle…
Nogle gæster vil uden tvivl også fotografere (til sig selv, men de er meget villige til at dele ud af deres billeder efter brylluppet).
Der kan lægges engangskameraer rundt omkring som gæsterne kan bruge.

Der kan være individuelle fotoregler i de forskellige kirker. De fleste accepterer foto når bruden kommer op forbi bænkerækkerne ved siden af sin far, samt når hun returnerer med gommen. Der kan laves særaftaler om foto ved alteret, måske på andet tidspunkt.

Vil man være dækket ind, kan man her finde en professionel bryllupsfotograf der kan styre hele fotograferingen, eller dele deraf.

Ønsket om fotomængden kan være meget individuel, men ingen bør undlade den oplevelse det er at få optaget et (officielt!) bryllupsfoto hos en professionel fotograf, i atelier eller om location i et natursceneri.

Efter at have set diverse fotografers hjemmesider, kan man eventuelt teste fotografen med en bestilling på et billede der skal benyttes til bryllupsinvitationerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *