Hvad fik vi egentlig af Faster Majken?

Det er unødvendigt og respektløst når forbindelsen mellem gave og giver forsvinder. Den gode gavemodtager refererer også altid til gaven i sin tak.

Selv om brudeparret på forhånd regner med selv at pakke gaverne ud, og mener at de sagtens kan overskue gaveregnen, er stemningen, anstrengelsen, spændingen på selve bryllupsdagen uforudsigelig.
Overlad alt det I kan til andre, og nyd dagen uden at skulle tænke på praktisk papirarbejde.

Find en til at tage imod gaver, og notere hvad der er fra hvem.
Alle vil i øvrigt hellere end gerne hjælpe. Selv om det store flertal selv pakker gaverne op i løbet af bryllupsfesten, er der flere der overlader dette til andre, med den begrundelse at der skal ikke bruges så lang tid til udpakning når der er en fest der kører.

Nogle gæster ser frem til at se deres gave blive pakket ud af brudeparret under jubelscener, mens parret i virkeligheden blot kan konstatere flere og flere flueben på den udsendte ønskeliste!

Enkelte lader pakker være pakker, og bruger hele aftenen til bryllupsfest. Der kan altid udpakkes senere. Det kan måske udløse lidt traditionelt kævleri, men det er en mulighed – og brudeparret bestemmer hvordan.