Generalprøve

Generalprøve
Ri_Ya / Pixabay

Har denne tekst gjort jeres forberedelser lettere, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Muligheden for at udgå et kiks på dagen.

Der bliver mulighed for en generalprøve af kirkehandlingen med præsten.

Og en prøve er virkelig god, så man ved hvor man skal gå og hvor man skal stå, og hvor mange gange man skal sige ja.
Det er også rart at vide hvornår orglet sætter ind og hvor højt det lyder.

Mød op og se andre bryllupper

En anden læremetode er naturligvis at møde op i kirken til de brylupper der komme før ens eget, for ligesom at komme ind i kirkens rytme, og se hvordan præsten gennemfører hele vielsesakten.

Har man små brudebørn med, skal de også informeres godt om forløbet. Det kan være en god ide at have mærker af en eller anden art (fx et stykke selvklæbende papir) som er placeret lige netop hvor de skal stå. Det giver et godt holdepunkt i den for dem lidt fjerne begivenhed.


LÆR AF ANDRES SPØRGSMÅL OM BRYLLUP:
Fraværende sølvbrudepar
Spørgsmål: De har snart sølvbryllup, men holder ikke fest. De tager i sommerhus i weekenden og kommer først hjem hen på eftermiddagen på sølvbryllupsdagen. Opsætter man æresport i det tilfælde?
Fjendemøde
Spørgsmål: Jeg er inviteret til samme bryllupsfest som min værste fjende. Til denne fest hos nogle gode naboer kommer der også et ægtepar som virkelig har trådt på mig. Hele kvarteret kender den absurde sag. Hvordan skal jeg gribe denne …

Fjendemøde Read More »


Flere forlovere
Spørgsmål: Kan man have mere end en forlover? To af mine bedste venner skal snart giftes! Nu har de begge spurgt mig om jeg vil være forlover til deres bryllup. Det vil jeg jo meget gerne, men jeg vil jo …

Flere forlovere Read More »Generalprøve på køretider, for såvel brudepar som gæster.
Kontroller køretider mellem distinktionerne. Fra lufthavn til omklædningssted eller festadresse. Eller fra banegård til kirke på gåben. Fra kirke til fotograf eller hvor fotosessionen skal finde sted, og videre til reception eller fest.

Husk at gennemføre generalprøver på samme tidspunkt (ugedag og klokkeslet) som forventes på bryllupdagen.
Kan det ikke lade sig gøre for brudepar og gæster at gå eller køre de respektive ruter på den teoretisk beregnede tid, eller skal der halses, så må der justeres her og der.