Bryllupscafe

Bryllupscafe
nali_wike / Pixabay

Har denne tekst gjort jeres forberedelser lettere, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Den store bryllupsplatte.

Uanset om bryllup og al festivitas omkring det bliver holdt på et absolut minimum, skal det fejres. Om ikke andet så blot med den store frokostanretningen på Rådhuscafeen (der ofte findes lige omkring hjørnet).

Der er lige så mange varianter af frokosten som der er bryllupper – eller næsten. Det er nok mest anvendt i forbindelse med et borgerligt bryllup, al den stund at kirkebryllupper, ikke mindst for eftermiddagsbryllupper, har passeret dette tidspunkt. Men skal festen være begrænset til dette arrangement, kan der naturligvis også være frokost for et større antal gæster. Der kan være flere grunde til at vælge frokosten.

Det trænede par.
En lille bryllupsanretning kan foretrækkes af gengangere indenfor vielser. Uanset hvilkenen årsag der fører til 2. evt. 3. ægteskab, kan det være uoverskueligt, eller bare ikke ønskeligt, at holde fest med to hold børn, der sidder og regner på hvorledes arvens beholdning reduceres eller øges med det nye dokument. Alle eller ingen.
Det lille bryllup.
Måske blot med parrets forældre for at markere, som enhver fest er en markering af en beslutning man selv eller andre har truffet. Her er den beslutning der er blevet truffet af parret selv. Herefter kører det så at sige af sig selv.
De gamle.
Det kunne også være en mulighed med en frokost sammen med et par af familiens gamle, der ikke har energien og kræfterne til aftenens festforløb. Her kan de være med fuld intensitet opleve brudeparret med mere kontakt end aftenen ville kunne give. Det kan være en yderst positiv oplevelse, for både brudepar som tiptip-‘er.
Er der mindre mobilitet, kan brudeparret køre omkring plejehjemmet og vise sig frem. Der er ikke noget der vækker gode minder som at se en nygift brud. Gommen følger gratis med.
Hvis man ikke orker 4 retter, 8 taler og 16 sange.
Har parret ikke lyst til den store familiefest, men selvfølgelig gerne vil markere deres kærlighed, kan et lille arrangement med de nærmeste, tilpasses således at brudeparret på et tidspunkt forlades frokost eller kaffen, for at tage direkte på bryllupsrejse. Det er da en udmærket grund til at forlade hvem som helst.