Gaver Gaver

Gaver
Viscious-Speed / Pixabay

Har denne tekst hjulpet jer, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Fra os til jer

I mange familier benytter de sig af muligheden for at gå sammen om gaven ved de store familiefester. Det vil altid give mulighed for en forholdsvis stor gave til festens midtpunkt som fremover vil åbne minderne fra dagen.

Der vil nok være mange ting man kan finde til kobberbrudepar. De er lige midt i livet som storforbrugere af alt, og der bliver gået hårdt til det.

Sølvparret er i omskiftelse fra at være mere eller mindre storfamilie, til at vende tilbage til starten. 2 mennesker på vej til nye mål og grænser. Nye interesser dukker op og gamle bliver genoptaget og kan inspirere til gaver.

Sølvbrudeparret har sjældent store ønsker

Guldbrudeparret er ofte meget beskeden med ønsker. Men de har jo i sagens natur også haft mange år til at købe det de ønsker. Foto af børnebørn og rejser er nok ofte på ønskelisten.

Nogle familier med hjemmesider har simpelthen en side med ønsker fra alle familiens medlemmer, så gavegiveren kan være sikker på at ramme rigtigt første gang.

Ønskesedler kan være elektroniske

Der findes også elektroniske ønskesedler, hvor ønsker indskriver og gavegiverne kan krydse ting ud. Det er nok mest ideelt til bryllup og fødselsdag; men hvilken metode man vælger er jo ens eget valg.

Til dig fra mig

Skal parret så give hinanden en gave?
Ja bestemt. Til dig fordi du betyder så meget for mig.

Hvis man beslutter ikke at give hinanden en gave, ender det ofte med at den ene giver en gave alligevel og så bliver modtageren ked af ikke at have nogen gave at give – eller irriteret over aftalen ikke blev holdt.

Så giv da hinanden en gave!
Måske kan man i stedet få aftalt et gaveniveau – som man holder.

Er man heldig, kender man til en ting som man ved den anden ægtefælle har gået og ønsket sig i måske mange år, men ikke har købt fordi prisen er relativ uhyrlig høj.
Ellers må man selv ud at lede.