Festtilbehør

Festtilbehør
Couleur / Pixabay

Har denne tekst hjulpet jer, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Udlejningsgenstande til festen

Holdes festen på en Restaurant vil de ofte have alt det man normalt vil få brug for til hele festforløbet.

Nogle har imidlertid nogle specielle ønsker. Måske en karussel eller en hoppeborg fordi der er mange børn –  eller en flagalle fordi det er festligt. Så kan det blive nødvendigt at kontakte en festudlejer. Der kan vælges mellem mange oplevelser til gæsterne, og selvfølgelig alt til bordene.

Nogle hoteller afholder også konferencer og har dermed mulighed for at kunne tilbyde elektroniske opfindelser der har med lyd og billede at gøre.

Holdes festen hjemme (evt. i telt) er der mange ting der skal bruges som overstiger den daglige husholdnings beholdning af service og porcelæn. Foruden alt det andet der skal bruges til at få festen til at forløbe – og så lige det der kan få festen til at blive husket.

En ikke udtømmende liste

Starter man helt på bar bund kan man leje sig frem til:
Service – gaffeltøj, porcelæn, glas mv. Borde og stole. Telt, gulv og varmekanon.
Fadølsanlæg, Grill, Softicemaskine, Lydanlæg, Lysanlæg, Toiletvogne, Popcornsmaskine, Hoppeborg, Pølsevogn, Slush-Ice, Jukeboks, Spilleautomat, Rodeotyr, TVstorskærm, Røgmaskine etc.

Festkørsel

Både festens hovedpersoner og alle gæsterne skal oftest transporteres til og fra festen. Spørgsmålet er hvordan.

Der er mange valg omkring værtskab og gæsters transport til og fra festen.
Ud over alkoholindtagelsen har det naturligvis betydning om festen holdes hjemme hos parret, og om gæster kommer langtvejsfra. Skal de køre hjem eller overnatte på stedet.

At byde sin brud eller sine forældre på en transport til feststedet i en limousine, eller andet præsentabelt køretøj, vil give festen et ryk før den overhovedet er kommet i gang.

Koordinering af hjemtransport

Med tanke på prisen for en fest, bør tanken lige få lov at passere, om der skal koordineres en hjemtransport for alle.
I samme tanke kommer ideen også om at afhente alle festdeltagerne. Så der ikke biler der skal afhentes dagen efter. Det vil hæve festens, forberedelsen og forventningens niveau med en del grader.

Arrangøren af en fest har først afsluttet sit arbejde når alle gæsternes returnering er fastlagt i overordnede detaljer.
Værtskabet slutter først når alle gæster er nået velbeholdent hjem efter festen.