Jukeboks Jukeboks


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Musik skal der altid til

Med en jukeboks i hjørnet vælder minderne op fra de der oplevede rockens indtog.

Jukeboksen i dag ser stadig væk ud som dengang, men indholdet er betydeligt ændret. Ikke bare musikken men også mediet der også her er blevet digital. Der er numre nok til at lade et par aftener gå med musiknumre der behager øregangen næsten uanset hvilken særpræget musiksmag man skulle ankomme med.


LÆR AF ANDRES SPØRGSMÅL OM FEST:
Hvad er full evening dress?
Spørgsmål: Jeg er inviteret til en formel middagsfest hvor der står i indbydelsen at dress code er Full Evening Dress. Hvorledes skal det forstås?
Mangel på invitation
Spørgsmål: I løbet af efteråret til et familiearrangement, siger min kærestes svigerinde, ja, det er sådan at vores søn skal konfirmeres, så kan I ikke have jeres søn med på 2 år og seks måneder. Jeg bliver meget forbavset, da …

Mangel på invitation Read More »


Rose til borddamen?
Spørgsmål: Kan man medtage og give sin bordame een enkelt rose når man går til bords? Jeg synes at det er en smuk gestus, hvis det hører sig til. Vi er to par, og den ene dame skal mødes med …

Rose til borddamen? Read More »



En jukeboks har altid aktuelle hits

Med en jukeboks er man sikret de aktuelle hits og der kan spilles, lyttes og danses uafbrudt til herlighederne.

En jukeboks er en maskine. Den dæmper eller standser ikke musikken fordi der er en der rejser sig for at sige et par ord.

Mange udlejere af jukebokse har flere musikserier at vælge imellem og flere giver endog mulighed for at man kan få nogle stykker af sine egne med til aftenens samling, såfremt man har nogle rariteter der ikke indgår i de almindelige serier.