Jukeboks Jukeboks


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Musik skal der altid til

Med en jukeboks i hjørnet vælder minderne op fra de der oplevede rockens indtog.

Jukeboksen i dag ser stadig væk ud som dengang, men indholdet er betydeligt ændret. Ikke bare musikken men også mediet der også her er blevet digital. Der er numre nok til at lade et par aftener gå med musiknumre der behager øregangen næsten uanset hvilken særpræget musiksmag man skulle ankomme med.


LÆR AF ANDRES SPØRGSMÅL OM FEST:
Bordskik
Spørgsmål: Må man begynde at spise når man har fået sin varme mad, eller skal man vente til alle har fået maden, fx til en fest?
Hvad er full evening dress?
Spørgsmål: Jeg er inviteret til en formel middagsfest hvor der står i indbydelsen at dress code er Full Evening Dress. Hvorledes skal det forstås?
En eller to forlovelsesringe?
Spørgsmål: Kræves der to ringe ved en forlovelse? Er det at gå imod skik og orden ved KUN at give hende en flot ring? Senere ved bryllupet skal både begge have den samme ring som er af simpel design i …

En eller to forlovelsesringe? Read More »En jukeboks har altid aktuelle hits

Med en jukeboks er man sikret de aktuelle hits og der kan spilles, lyttes og danses uafbrudt til herlighederne.

En jukeboks er en maskine. Den dæmper eller standser ikke musikken fordi der er en der rejser sig for at sige et par ord.

Mange udlejere af jukebokse har flere musikserier at vælge imellem og flere giver endog mulighed for at man kan få nogle stykker af sine egne med til aftenens samling, såfremt man har nogle rariteter der ikke indgår i de almindelige serier.