Invitation Invitation


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Invitationskort

Invitationskort med kuverter. Sendes ud en god måned før konfirmationen.
Bordkort (glaskort) og måske menukort evt. med gæsteliste.
Takkekort med kuverter. Der takkes for alle gaver omkring en uge efter festen.

At lave indbydelser og alle andre papirvarer til konfirmationen kan klares på alle niveauer.
Der kan købes færdigtrykte produkter i supermarkedet hvor der blot skal sættes et navn på eller de kan bestilles hos festbutikker i flotte produktioner der er håndlavet og som i sig selv vil være en forskønnelse af festbordet.
Endelig kan familien hygge sig med selv at lave produkterne, ved hjælp af mange dekorative selvklæbende motiver. Husk at begynde i god tid.
Man kan også vælge selv at udprinte papirprodukterne, men der kræves et godt øje og et kraftigt papir, hvis det ikke skal ligne et sekunda produkt.

Uanset at der er mange skrifttyper til rådighed på en pc, er der ikke noget der kan være mere seriøst end håndskrevne navne. Forudsat naturligvis at en smuk håndskrift er til rådighed.

Hjælpere

Man skal aldrig afskære andre fra den mulighed at give en hjælpende hånd.
Så bed gerne alle om hjælp med et eller andet til konfirmationen. Mange vil måske tilbyde hjælp når de svarer på indbydelsen, så have en arbejdsliste ved telefonen.
Det kan være hjælp til bordpynt eller måske lave en finurlig dessert. Omtalte bordkort eller hjælpe med blomsterdekorationer eller spille guitar (eller lade være med at spille guitar!).

Lad være med at stable opgaverne til senere: uddelegér i stedet med det samme. Det er en af arrangørens fornemmeste opgaver.
Nu må konfirmanden jo heller ikke glemmes i uddelegeringen af arbejde, selv om de også har så meget andet at se til som menuforslag og gaveliste 🙂

Ønsker

Det vil være fint med en ønskeliste liggende klar, hvis nogle af gæsterne gerne vil have hjælp til at undgå at skyde langt forbi det interesseområde der er altomfattende i konfirmandens verden her og nu.
Der kan også, såfremt der er et større ønske, gives pengegave der så er øremærket til en pc, et digitalkamera eller en hest.