Festdagens start

Festdagens start
RyanMcGuire / Pixabay

Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Med sommerfugle i maven

Når den store festdag oprinder, skulle der være taget så meget hånd om alle de praktiske gøremål, at der ikke er nogen hængepartier tilbage. Så kan konfirmanden og hele den øvrige familie i fred og fordragelighed spise morgenmad, komme i bad og blive festlig påklædt.

Man kan være spændt, men behøver ikke være nervøs, for nu bliver det som det er planlagt.
Hvis man så begynder at spekulere på hvad der kan gå galt, så mister man enhver mulighed for som forælder at nyde både konfirmationen og den efterfølgende fest, ud over man risikerer at ødelægge det for omgivelserne samtidig.


LÆR AF ANDRES SPØRGSMÅL OM KONFIRMATION:
Børn i snor
Spørgsmål: Vi skal holde konfirmation og er uenig med (stort set) resten af familien. Vi mener, det er konfirmandens dag, og at små børn ikke skal rende rundt og tage opmærksomheden. Men resten af familien mener, at de skal med. …

Børn i snor Read More »


Tid til tale
Spørgsmål: Jeg skal holde konfirmation for min datter – hvornår skal jeg holde talen? Ved samme konfirmation skal hendes far ikke deltage – hvor skal lillebror sidde, og hvor skal pap-far sidde?
Invitation til konfirmation
Spørgsmål: Vi er ved at lave invitationer til konfirmation og jeg er blevet i tvivl om hvem der inviterer. Er det forældrene eller konfirmanden?

Det er sjældent noget problem for drengene at sætte håret uanset hvor langt det er.
Derimod kan pigerne, i øvrigt uden hårlængden som udløsende faktor, have valgt en frisure med diverse opsætninger af blomster, måske krøller eller noget andet spændende som kræver en professionel hånd på selve dagen før turen til kirken.
Er det tilfældet så få en aftale i god tid med en frisør til et morgenbesøg, i salonen eller få en mobilfrisør til at komme omkring på morgenstunden hjemme.