Service, telt og stole

Service, telt og stole
Pexels / Pixabay

Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Skal festen holdens hjemme kan der være flere ting den daglige husholdning eller stuernes størrelse ikke er gearet til. Det kan klares ved at leje alle manglende genstande og services.


LÆR AF ANDRES SPØRGSMÅL OM KONFIRMATION:
Mangel på invitation
Spørgsmål: I løbet af efteråret til et familiearrangement, siger min kærestes svigerinde, ja, det er sådan at vores søn skal konfirmeres, så kan I ikke have jeres søn med på 2 år og seks måneder. Jeg bliver meget forbavset, da …

Mangel på invitation Read More »


Kirke dresscode
Spørgsmål: Er der dresscode i kirke ved et bryllup? Se også Dresscode Dresscode i indbydelse Kirke- og salmevalg Kirke Kirke eller borgerlig Dresscode til konfirmation
Blomstergave
Spørgsmål: Hvad giver man til en konfirmation, hvor man ikke er inviteret (jeg husker begrebet: istedet for en blomst) og i det hele taget synes jeg det er svært at vide hvad man giver til en given begivenhed. Se også …

Blomstergave Read More »Først og fremmest Telt – Service – Borde og stole; samt kok eller kogekone hvis det hjemlige køkken skal stå for maden.

Det endelige behov kan selvfølgelig først opgøres når invitationer er sendt ud, og deltagerne til festen har meldt tilbage. Har man imidlertid et realistisk overslag, kan man lige så godt få tingene reserveret så hurtigt som muligt, mens der endnu er valgmuligheder i service og telttyper.

Uanset om man fester hjemme eller ude kan man mangle:
Flagstænger til flagalle hvis det rigtigt skal være festligt og måske en Jukeboks.

Underholdningen til konfirmationer kommer som regel fra gæsterne selv, i form af taler, sange eller underholdende indslag.
Om der skal arrangeres et professionelt underholdende indslag vil være meget individuelt. Det kan jo ud over at være et element i selve festen, også være en stor gave til konfirmanden.