5-7 år.

Invitationen skrives på lyserødt papir med en tegningeller et påklistret glansbillede. Inviationen skal udover tid og sted opfordre gæsten til at tage sine glansbilleder/klistermærker med til at bytte med.

Forberedelser.
Der skal købes
Lyserød dug,
Masser af glansbilleder
Karton til navneskilte / tandstik / ½ kartoffel.
Silkebånd til pynt på bordet
Årstidens grene – blomster

Der skal bages.
Boller påsat glansbillede med glasur.
Honninghjerter påsat glansbillede med glasur.
Lagkage formet som et hjerte med lyserød glasur.
Der skal findes/lånes udklædningstøj.

Afviklingen.
Ved gæsternes ankomst udvælger hver gæst sig et glansbillede, som i forvejen er klistret op på et stykke pap. Dette glansbillede er nu det gennemgående for hvert enkelt barn resten af festen.

Barnets navn skrives nu på navneskiltet med tilsvarende glansbillede. (Navneskilt: tandstik påklistret karton med glansbillede sat ned i en ½ kartoffel). Pigerne sætter sig nu til det lyserøde bord pyntet med blomster og glansbilleder ud for sit eget navneskilt.

Efter at bollerne / honninghjerterne og den lyserød lagkage er fortæret eller forsøgt fortæret er det tid til at bytte glansbilleder. Medens der byttes billeder kan man evt. læse et eventyr om alfer og trolde.

Herefter er det tid til den store klæd ud leg. En stor kasse med passende beklædningsgenstande / kostymer sættes frem til børnene. Børnene skal nu klæde sig ud som den figur de selv udvalgte ved ankomsten fx dame, brud, trold, hawaiipige, hund, bjørn osv. (Forældrene har fundet noget passende tøj til at klæde sig ud i, og som passer til de figurer børnene har valgt at skulle forestille.)

Når alle er klædt ud kan man evt. gå modeopvisning i de anlagte kostymer og samtidig opføre sig som den person man forestiller.

Der afsluttes med de traditionelle slikposer. Poserne er denne gang lyserøde servietter ilagt slik og sammenbundet med en silkebåndssløjfe og selvfølgelig endnu et flot glansbillede.