Tillidslege

Tillidslege
distelAPPArath / Pixabay

Har denne tekst gjort dine forberedelser lettere, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Fanger fører blind
Deltagerne deles 2 og 2 den ene med bind for øjnene. Den anden fører den blinde ved hjælp af tale (højre – venstre) så han fanger de andre blinde, inden de fanger ham.
Vinderen er, ja det siger sig selv!

Flyvende tæppe
Alle ligger på ryggen, med hovederne sammen, og benene i hver sin retning skiftevis, i en række. Nu skal en person bæres henover alle, som ligger ned med hænderne/ håndfladerne opad i luften.

Tromle
Alle ligger på række mens en triller henover alle kroppene.

Lang stol
Lav en menneskelig lang stol ved at alle sidder på hinandens knæ.
Prøv jer frem.

Træstammen
Griberne står 2 og 2 overfor hinanden og holder i hinandens hænder (godt fast), træstammen/ personen lader sig falde (med lukkede øjne). Kan udvides med at træstammen står på en stol eller et bord.


ANNONCE:


Skubbe blind
Deltagerne i børnefødselsdagen står i rundkreds og skubbe til en i midten, som har lukkede øjne, eller bind for øjnene. Han/ hun skal stå på samme sted og slappe helt af, men de andre skubber.

Massere og løfte
Sidder rundt om en liggende person med lukkede øjne. Alle masserer personen, til hun slapper helt af, derefter løfter alle personen op i vandret stilling og går et stykke. Personen bliver dejlig forvirret bagefter.

Gruppe-rejs
5 – 10 deltagere sidder i hugstilling, i rundkreds med benene / fødderne mod hinanden. Armene strakt frem, og man har fat i hinandens hænder. Med sammenfiltret arme skal alle på en gang forsøge at rejse sig. Ved at trække sig op.