Polterabend med mor


Har dette svar hjulpet dig, så vurdér det gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Spørgsmål:
Er det normalt at have brudens mor med til polterabend?

Svar:
Polterabend er her en gave fra vennerne til den kommende brud, en tøseaften i byen med sjov og hygge. Naturligvis en misforståelse med en mor der alt andet lige, vil lægge en dæmper på de vildere udskejelser.
Men er brudens insisteren i virkeligheden hendes sikkerhed for at polterabenden ikke løber løbsk? Eller vil mor (beklageligvis) hellere være veninde end mor?
Det er en stor beslutning at blive gift. I virkeligheden større i dag end før – fordi det er et valg og ikke en nødvendighed. Men vælger pigen at stå brud, følger der en hovedrolle med i et ‘bryllupsdrame’ som kan producere bridezilla’s der foruden hovedrollen også vil skrive manuskriptet og være ressisør etc.

Ud over at være venner, og have en festlig aften i byen, skal polterabend vel først og fremmest være en god oplevelse for bruden – og så kommer vennernes oplevelse i anden række, og er der een der kan få lov til at skære igennem i denne bryllupsproces som bryllup er, så er det bruden. Og så giver man vel gaver efter modtagerens ønsker…

Fra det lange til det korte: Mødre hører ikke hjemme ved børns polterabend – men bruden har vetoret!