Den sidste ris

Den sidste ris
lightluna94 / Pixabay

Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Når brudeparret forlader festen.

Når brudeparret forlader festen, kan der kastes ris for 3. og sidste gang.
Tidligere, dengang brudeparret var æresgæster til festen der fortrinsvis blev betalt af brudens far, forsøgte parret at slippe uset afsted fra festen på et tidspunkt. Når det lykkedes fik de ikke de sidste ris med.


LÆR AF ANDRES SPØRGSMÅL OM BRYLLUP:
Fjendemøde
Spørgsmål: Jeg er inviteret til samme bryllupsfest som min værste fjende. Til denne fest hos nogle gode naboer kommer der også et ægtepar som virkelig har trådt på mig. Hele kvarteret kender den absurde sag. Hvordan skal jeg gribe denne …

Fjendemøde Read More »


En eller to forlovelsesringe?
Spørgsmål: Kræves der to ringe ved en forlovelse? Er det at gå imod skik og orden ved KUN at give hende en flot ring? Senere ved bryllupet skal både begge have den samme ring som er af simpel design i …

En eller to forlovelsesringe? Read More »


Fraværende sølvbrudepar
Spørgsmål: De har snart sølvbryllup, men holder ikke fest. De tager i sommerhus i weekenden og kommer først hjem hen på eftermiddagen på sølvbryllupsdagen. Opsætter man æresport i det tilfælde?

I dag, da bryllupsfesten ofte er brudeparrets egen fest, vil de naturligvis have det hele med, og stikker sjældent bare af efter brudevalsen. Festen er jo også ofte med mange venner, og ikke bare familien – eller familierne!

Brudeparret er de første der forlader festen.
Riskastning er et ønske om frugtbarhed til parret, med hensyn til både børn som økonomi. Risen er en spire til nyt liv.