Telt Telt


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Festlokale hvor som helst

I forbindelse med fester i alle afskygninger er diverse teltudlejere leveringsdygtige.
Alle former for beskyttelse mod det lune(fulde!) danske vejr, kan leveres, når vi skal have flere gæster end vi har plads til i vore stuer.

Der er forskellige typer af telte. Det er værd at undersøge et par steder om der lige er det man forestiller sig.
Den vigtigste forskel er hvorvidt der skal være vinduer i teltet, og måske (hvis sommervejret er til det) om den ene side helt kan fjernes så der er fri udsigt til græs og skov eller andre festdeltagere i byfesten.


Af tilbehør til telte er der tre væsentlige ting:

1. Gulv.

Det er nok mere almindeligt med gulve til familiefesterne end de store markedstelte, men er der blødt underlag efter meget regn, vil det også her være at foretrække.

2. Varme.

Det er sjældent til at komme helt uden om, for det er temmelig ugemytligt at fryse, og til en fest hvor damerne kan have bare arme og skuldre er det kun en af de få hedebølger der kan ses bort fra ekstra varmetilførsel.
Der er flere former for varme. Selv om en varmekanon temmelig hurtig kan varme et telt op, så foregår det ikke uden at blive bemærket. Det er et irritationsmoment når den starter midt i talerne.

3. Lys.

Se hvad der kan tilbydes af kedelige pærer eller lysranker i farver der kan passe til en eventuel gennemgående farve i borddækningen.
Der skal også i forbindelse med varme(hvis el) og lys sikres at der er den kapacitet på elnettet der kan blive brug for.