Fødselsdag

Fødselsdage kan blive fejret med alt lige fra et enkelt tillykke til den helt store fest

Fødselsdage der bliver fejret i stor stil er ikke blot mennesker men også firmaer og forretninger der kan benytte markedsføringsværdien ved at få lidt omtale i medierne, eventuelt sammen med et godt slagtilbud.

Børnefødselsdage er så at sige forskellige for hvert år indtil skolestart, hvorefter der starter en social fase med deltagelse af alle i ens skoleklasse til de ungdomsprægede fødselsdage der kun er for de særligt udvalgte.

Runde fødselsdage (40), 50 og 60 fejres ofte med familie og venner til en god middag mv.

Runde fødselsdage.
Enhver rund fødselsdag har den oplysning til hele verden, at man har rundet endnu en dekade. Om det er en possitiv udvikling er naturligvis meget individuelt, ikke mindst de to køn imellem.
10 år er en god børnefødselsdag. Hele klassen kan komme med gaver, og forældrene har alt arbejdet. Man har fundet en balance i tilværelsen og kønnet har endnu ikke fået den store magt til en demonstration af tilværelsens grumme dybter.
20 år. Eftersom man har kørt bil i årevis og kraftigt manifesterer sine standpunkter ved folketingsvalg, er det udmærket. Nogle havde måske gået rundt og troet at man var ældre. Det ønsker man bestemt ikke mere.
30 er skelsår og indleder de ti år til man endeligt bliver trykket helt i bund som
40, fed og færdig. Kommentarer unødvendige til denne alder.
50 år skal så fejres. Nu har man accepteret at man er færdig med mange ting. Så kan man lige så godt lade som om, at man har det fint med det.
60 år skal også fejres, så man kan vise hvor frisk man er. Desværre vil arbejdspladsen også fejre med en reception, fordi man altid HAR VÆRET? en stabil arbejdskraft.