Det man lige står og mangler til 40 kuverter

Såfremt man ønsker at holde de store fester hjemme, også selv om det ikke drejer sig om det helt store bryllup, bliver der ofte mangel på tallerkener og gaffeltøj og der må lånes. Måske er det nok at spørge naboen eller familien, men skal der pyntes et ensartet bord til en helhed, er serviceudlejningen oftest den eneste løsning.

Fordelen ved at leje er udover at der kommer tallerkener bordet rundt, med sølvtøj og de korrekte glas til vinene, at der i udlejningskataloget, eller på hjemmesiden, er mange andre små, sjove og underholdende ting og sager der kan lejes samtidig og pifte stemningen op, eller bare lade festen glide lettere; for både arrangør og gæst.

Og bliver man endnu flere er der samme mulighed med borde, stole og selvfølgelig telte, så hele festen kan flyttes ud på græsplænen – virkelig en sommerfornøjelse når det er tørt og varmt.

Der er mange festudlejningsfirmaer, men der er også nogle gange meget stor pres på, ikke mindst konfirmationssøndagene (og bededag eller kristi himmelfartsdag) der altid giver udsolgte festlokaler i restaurationer og telte.

Udlejning til fest, kan også dreje sig om jukeboks eller andre underholdende elementer alt efter festens karakter. Soft-ice og popcorns maskiner eller sumobryderdragter og rodeotyr kan være alternativer til hoppeborge og en pølsevogn med hotdogs.