Sangtekst


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Og kan I så huske dengang…

At synge festsange er en dansk opfindelse.
Det kan være svært at forestille sig en stor familiefest uden indtil flere sangskjulere går bordet rundt med sammenrullede papirer med vers, foto og tegninger. Vignetter fra et liv i streg og sang.

Kan købes ude i byen

Kan man ikke selv få person, oplevelse og sang til at rime, er det heldigvis muligt at få hjælp. Blot med enkelte stikord kan man få skrevet en personlig sang. Alle kender den fornøjelse det er, når versefødder og melodi er gode venner.


LÆR AF ANDRES SPØRGSMÅL OM SANG:
Hvornår rejses æresport?
Spørgsmål: Hvornår rejses æresporten inden den store dag med morgensang? Foregår det diskret, eller forventes det, at rejseholdet bliver inviteret ind på en forfriskning efter opsætningen?
Gave aflevering
Spørgsmål: Hvornår afleverer man sin gave, når man er inviteret til både bryllupsreception om eftermiddagen og middag om aftenen?
Kondolance
Spørgsmål: Hvad er det korrekte at sige til en afdøds pårørende, for at udtrykke sin forståelse for deres sorg?

Find en sangskriver blandt de der har evnen til at forene hjerte med smerte eller kan beskrive ømme drømme på en melodi alle kender.

Friere tøjler end sædvandligt i en sang

Om teksten skal være med stikpiller, sexistisk eller slåen hovedet på sømmet har en lille tilladelse til at gå over stregen – for det skal jo rime.

Der er ofte mange sjove oplevelser fra barndommen til en konfirmation – men undlad venligst de pinlige øjeblikke. De er ikke sjove for konfirmanden.