Festartikler


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!
Det store tilbehør til pynt og sjov

Til forskel fra den daglige borddækning, vil festlige lejligheder betyde et festligt pyntet bord – samt pynt i resten af stuen / lokalet der specielt svarer til den begivenhed der fejres – eller det tema der er valgt som festens ledetråd.

Flag udenfor huset fortæller alle at der holdes fest; som kan være lille eller stor. Det virker samtidig som en stemningsopbygger for gæsterne, og de der ikke har været på besøg før, ved på lang afstand at de er på rette spor.

Selve borddækningen er der rig mulighed for at gøre festlig, med en kuvertopstilling med foldede servietter og bordkort. Ikke mindst til børnefødselsdage er der mulighed for komplette sæt, som indeholder tallerkener, krus og servietter mv. til det valgte fødselsdagstema. Og balloner mangler naturligvis heller ikke.

Det er ikke kun festarrangøren der kan have god brug for at finde en alsidig papirhandel. Tager man en selvkomponeret festsang med til festen, er sangen ikke komplet uden sangskjuler og eventuelt oblater med festens tema til at holde en rullet sang.

Festartikler er ikke kun papirvarer, men også diverse udstyr der hører under festens underholdende del. Det kan være et karaokeanlæg, nogle sumobrydningsdragter eller en rodeotyr hvis der skal smides nogen på gulvet.
Det eneste der sætter grænser i dag er fantasien.