Mad og drikke til nytårskur
Spørgsmål:
Jeg har en ide om at holde en nytårskur for ca. 200 mennesker – det bliver noget med taler, folkedans m.m. – hvad serverer man af mad og drikkevarer – og hvordan serveres det – er det evt. stående taffel?
Svar:
Med 200 gæster er det et større arrangement, og det kræver en hel del hjælpere, og betydelig mere hjælp en der kan gives herfra.
Som udgangspunkt til ethvert traktement man ønsker at afholde kan dog siges, at TID og MENU de to stærkeste styrende størrelser for festlige forløb.
Tiden har betydning både når det gælder længden på arrangementet og hvornår på dagen det skal finde sted – og dette lægger så rammer for menuen.
Hvorvidt det kan foregå stående, er også betinget af længden på arrangementet, eller alderen på deltagerne.
Jeg er sikker på at den bedste til at spørge om videre detaljer er den restaurant / diner transportable / eller slagter du vil købe varer hos. De ved hvor meget der skal til pr. person ved ethvert arrangement, om det er fuld middag eller en lille farvelret efter et kaffebord.