Spørgsmål: Jeg er inviteret til kobberbryllup, men har måttet takke nej, pga min egen søns 18 års fødselsdag. Skal kobberbrudeparret have en gave og i så fald i hvilken størrelsesorden?

Spørgsmål: Jeg er en ung fyr som snart er udlært, så vil jeg gerne vide om hvornår man normalt holder svendegilde. Gør man det når man har bestået sin svendeprøve, eller skal man vente til ens kontrakt udløber?

Spørgsmål: Hvor lang tid skal man blive, når der er inviteret til åbent hus mellem kl. 15 og kl. 19? Kan man blive den fulde tid eller blot en god times tid, så der bliver plads til nye gæster.

Spørgsmål: Jeg er vegetar – skal jeg fortælle det til toastmaster eller gavekoordinator – eller til brudeparret selv, når vi takker ja til invitationen? Der står desværre ikke info i kortet. Henvender jeg mig til gavekoordinatoren for at modtage en …

Særforplejning Læs mere »

Spørgsmål: Skal man gå rundt og hilse når man ankommer til et selskab og snakken er godt igang rundt omkring? Kan man ikke nøjes med at gi’ værtsparret hånden og nikke til resten af selskabet?

Spørgsmål: Jeg har en kollega der snart har 25 års jubilæum. Hvordan bør en sådan indbydelse udformes, når pågældende ikke ser specielt frem til dagen?

Spørgsmål: Hvornår hedder det glædelig jul og hvornår siger man god jul?

Spørgsmål: Betyder det noget bestemt når man holder housewarming, andet end at man vil vise sin nye bolig frem? Er der tradition for en bestemt gave?