Barnedåbsfest


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Ud over de personer som gerne vil stå fadder, og den helt nære familie, er der såmænd ingen grund til den store festivitas.
Med mindre man naturligvis er til stor festivitas og man har lyst til at holde en stor familiefest. I så fald er det da en udmærket anledning til dette.

Hovedpersonen foretrækker den mest rolige afvikling. Det lille barn holder ellers lav profil og foretrækker i øvrigt at ligge på langs det meste af tiden.

Der er intet krav til hvilket tøj barnet skal være iført under barnedåben.
Mange familier har imidlertid en dåbskjole der er blevet benyttet af de sidste generationer. Det kan så give andre problemer, hvis begge dynastier forventer at netop deres traditionsklædninger skal anvendes.


INSPIRATION: Fin billedserie fra Olivias barnedåb


Forældrene kan selvfølgelig også prøve at at starte deres helt egen nye tradition. – eller forsøge at holde sig helt fra traditioner og gøre hvad der falder for.

Holdes den lille fest hjemme, kan både festens forberedelse som budgettet holdes indenfor de rammer der ligger omkring småbørnsfamilier. Ud over at have travl med både arbejds- som familieliv er der i denne livsperiode også udgifter nok. Især i forbindelse med både etablering som alle de udgifter der følger med en lille nye; ikke mindst hvis det er den første.