Spørgsmål: Hvorfor knappes damebluser-bukser modsat af herretøj?

Spørgsmål: Hvad skal man komme i hvis der står festtøj på invitationen?

jambulboy / Pixabay

Spørgsmål: Festtøj indebar tidligere kjole og hvidt for herrerne. Det er formentlig ikke ændret, men efterleves vel sjældent? Man kan vel tillade sig at komme i smoking?

Spørgsmål: Hvad er dresscode ved velsignelse af guldbrudepar? Vi er inviteret til min svigerforældres kirkelige handling en mandag kl. 11.00 med efterfølgende frokost kl. 13.00. Svigerfamilien ønsker at anlægge smoking, hvorfor jeg er blevet spurgt om jeg vil gøre det …

Formiddagssmoking Læs mere »

Spørgsmål: Sorte lange silkebukser til bryllup med tilhørende beige/sort jakke; går det an?

Spørgsmål: Vi skal til 50 års fødselsdag – dresscode er “Galla Light”. Hvad har kvinden på i dette tilfælde: lang eller kort kjole og er det en festkjole ?

Spørgsmål: Hvordan er dresscoden til den efterfølgende middag efter en hubertusjagt?

Spørgsmål: Hvornår må man smide de lange handsker til en fest? Jeg synes det kan virke noget svært at skulle spise med bestik med glatte silkehandsker.

Spørgsmål: Jeg er inviteret til en formel middagsfest hvor der står i indbydelsen at dress code er Full Evening Dress. Hvorledes skal det forstås?

Spørgsmål: Vi er inviteret til kirkebryllup kl 16.30 med efterfølgende traktement ved kirken, og så Gallamiddag kl. 18.00. Der er ikke nævnt dresscode i invitationen. Hvad tager vi på, da jeg har læst, at herrer ikke må bære smoking i …

Galla igen Læs mere »

Spørgsmål: Hvad skal man komme i, når invitationen lyder på dresscode pænt aftentøj?