Fysiske lege for voksne

Sjove leg er ikke kun for børn 🙂

Her er eksempler på fysiske sjove lege for voksne, der vil peppe enhver sammenkomst op 😀

Tre-bens-løb

Deltagerne skal parvis binde deres inderste ben sammen og prøve at løbe en forhindringsbane så hurtigt som muligt.


Kender du en leg der ikke er beskrevet?Hvis e-mail angives, bruges den alene til at orientere dig om evt. svar, og videregives/sælges ikke.
Hvis vi bruger dit indhold, vil dit navn og by fremgå, hvis angivet.

Æggekast

Deltagerne danner par og står overfor hinanden. De skal kaste et råt æg frem og tilbage uden at tabe det. Den sidste person, der har et intakt æg, vinder.


Se også: Fysiske lege for børn


Sækkeløb

Deltagerne skal hoppe i sække og konkurrere om at nå målstregen først.

Vandballonkast

Del gruppen op i to hold og lad dem kaste vandballoner på hinanden. Holdet med færrest sprængte balloner vinder.

Anerma / Pixabay

Stoleleg

Placer stole i en cirkel, med én stol mindre end antallet af deltagere. Når musikken spiller, skal deltagerne danse rundt om stolene, og når musikken stopper, skal de hurtigt finde en stol at sætte sig på. Den person, der ikke får en stol, er ude, og en stol fjernes. Fortsæt indtil der kun er én deltager tilbage.

Vandkamp

Arranger en stor vandkamp med vandpistoler, vandballoner og vandfyldte svampe. Alle deltagerne skal prøve at sprøjte og kaste vand på hinanden.

Trillebørløb

Deltagerne danner par og prøver at løbe så hurtigt som muligt, hvor den ene person bærer den anden ved at holde deres ben.

Boksehandske

Del deltagerne op i hold og udstyr dem med store boksehandsker. De skal forsøge at tage bolden fra hinanden ved at slå eller skubbe hinanden uden at bruge hænderne.

Kæmpefodbold

Brug en stor oppustelig bold og spil fodbold, hvor deltagerne selv er målene. Det er tilladt at bruge hænderne til at beskytte sig selv.

Bluesnap / Pixabay

Vådt svampespil

Lav to hold og giv hvert hold en spand fyldt med vand og en stor svamp. Deltagerne skal kaste svampen til hinanden og forsøge at fange den uden at den drypper vand. Det hold, der har mindst vand i spanden, vinder.